Vés al contingut

El dia 12 de febrer se celebrarà la tercera Jornada de Clústers Urbans, que coorganitzen 22@Barcelona, Ajuntament de Barcelona i ACC1Ó, amb la finalitat de ser un punt de trobada i reflexió sobre el model i desenvolupament de clústers en entorns urbans.

La jornada reuneix a experts internacionals en aquesta matèria i s'estructura en un programa central i sessions paral•leles especialitzades sobre Tecnologies Mèdiques, TIC, Media, Energia i, com a novetat, Disseny.

Biocat participa activament en l’organització de la sessió sobre Tecnologies Mèdiques, d’acord amb el seu objectiu estratègic de dinamització d'aquest clúster. La sessió, que tindrà lloc entre les 15h i les 17.50h, comptarà amb la presència de Dan Gelvan, consultor de Medical Dimensions, i de Xavier Marcet, conseller delegat de LTC Projects i director de Gestió d’Organitzacions i Coneixement. Manel Balcells, president de la Comissió Executiva de Biocat, moderarà la taula rodona que al final de la sessió s'obrirà a tots els assistents.

Com en la darrera edició de la Jornada de Clústers Urbans, es preveu que hi participin més de 500 experts i representants internacionals del món empresarial, universitari i institucional.

Inscripcions obertes!

Sessions paral•leles Tecmed

Programa preliminar

Data:
12 Febrer 2009

Lloc:
Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB)
Rambla Prim, 1-17 (zona Fòrum)
08019 Barcelona
Mapa d’accés

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.