Vés al contingut

A menys d’un mes de la primera edició del congrés internacional Redefining Early Stage Investments (RESI) a Europa, Barcelona es prepara per acollir un esdeveniment que promet transformar el panorama de les inversions en startups de salut. Aquest congrés, organitzat per Life Science Nation (LSN), obre les seves portes del 17 al 19 de juny de 2024, gràcies a la col·laboració de Biocat, l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Aquest esdeveniment no és una conferència més. RESI Europe 2024 ofereix a les startups una oportunitat sense precedents per agendar reunions i rebre feedback als més de 200 inversors internacionals que estan buscant activament aliances estratègiques i projectes invertibles. 

 

Una plataforma de partnering única

El que fa que la plataforma de partnering de RESI sigui excepcional és la seva capacitat de proporcionar informació detallada sobre cada inversor i empresa. Amb l’entrada general, les startups poden explorar els perfils dels inversors, conèixer els seus interessos i preferències, i així identificar aquells que s’ajusten millor al seu tipus d’empresa, producte i fase de desenvolupament que busquen. Això garanteix que cada reunió sigui altament efectiva i productiva.

Per saber-ne més sobre com funciona la plataforma de partnering, no et perdis aquest vídeo explicatiu. També pots assistir a les sessions online prèvies per treure el màxim profit de les teves reunions. A més, l’organització posa a disposició dels assistents una sèrie de consells pràctics i un webinar amb inversors participants a RESI Europe que revelen les tecnologies més innovadores que desperten el seu interès.

 

Un congrés diferent a Europa

RESI Europe 2024 no és només un lloc per trobar inversors, sinó un espai per la col·laboració i la innovació. Amb un ràtio 1:1 d'inversors per startup, aquesta conferència “boutique” atraurà vora 250 internacionals, buscant oportunitats en fases seed, Sèrie A i Sèrie B, en segments tan diversos com medicaments, dispositius mèdics, diagnosi i digital health.

Les taules rodones i workshops oferiran als participants les darreres tendències del mercat, estratègies d'inversió i millors pràctiques empresarials. A més, l’Innovators Pitch Challenge (IPC) permetrà a les startups presentar-se davant un panell d'inversors que s’ajustin a la seva fase de desenvolupament i al seu producte, amb feedback per a cada participant.

A més de les oportunitats d'inversió, RESI és un espai per crear noves sinergies per futurs acords. La plataforma de partnering facilita aquestes connexions, oferint un entorn propici per a la col·laboració i la innovació. I per aquelles empreses que busquen augmentar la seva visibilitat durant el congrés, els Sponsorship packages ofereixen múltiples beneficis per maximitzar les connexions i l'impacte.

 

Inscriu-te ja per maximitzar oportunitats d’inversió

El 17 de juny, Barcelona es convertirà de nou en un important centre neuràlgic d’startups i inversors del sector de la salut. Durant aquesta jornada presencial, els participants podran gaudir de reunions de partnering cara a cara, a més d’assistir a conferències i workshops liderats per ponents de renom.

Els dos dies següents, el 18 i 19 de juny, el format es traslladarà al món virtual, permetent que les oportunitats de networking s’estenguin globalment i sense límits geogràfics.

No deixis escapar aquesta oportunitat única de connectar amb inversors internacionals i fer créixer la teva startup. Inscriu-te ara a RESI Europe 2024 i porta la teva empresa al següent nivell!

Registra’t!
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.