Vés al contingut

Arriba la tercera edició de la Barcelona Health Innovation Week, una setmana dedicada a mostrar la diversitat, les fortaleses, l'impacte i el potencial de l’ecosistema de les ciències de la vida i la salut de la BioRegió de Catalunya. Del 17 al 21 de febrer de 2025, es duran a terme diverses activitats, presentacions, xerrades, debats i webinars que destacaran les últimes innovacions i el creixement del sector.

La setmana començarà amb un esdeveniment clau: la presentació de l’Informe de la BioRegió 2024, el dilluns 17 de febrer de 2025, a l'Auditori AXA de Barcelona. Aquest document oficial i de referència sectorial presenta els principals indicadors del sector de ciències de la vida i la salut de Catalunya.

Si ets una entitat de la BioRegió, no et perdis aquesta oportunitat única de participar i donar visibilitat als teus projectes! Pots registrar la teva sessió mitjançant aquest formulari. És una cita imprescindible per estar al dia de les novetats del sector, així que reserva la data!

Rècord de participació en la segona edició de la iniciativa

La segona edició de la Barcelona Health Innovation Week 2024 va ser un èxit rotund amb a prop de 3.000 participants i més de 40 activitats organitzades per entitats de recerca, acceleradores, empreses i agents de suport al sector. L’èxit d’aquesta edició demostra la rellevància i la necessitat d’un esdeveniment dedicat a la innovació en salut.

No deixis escapar l’oportunitat de formar part de la Barcelona Health Innovation Week 2025!

Registra la teva activitat i ajuda a impulsar el futur de la salut a Catalunya. 

Inscriu-t'hi ara!
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.