Vés al contingut

BioSpain és un dels esdeveniments biotecnològics d'Europa més importants i un dels més grans del món pel nombre de reunions one-to-one. L'última edició presencial, celebrada a Navarra el setembre de 2021 a Navarra, va aplegar més de 900 assistents de 30 països i es van tancar més de 2.000 reunions individuals. La fira preveu acollir enguany unes 4.000 reunions individuals.

El registre de BioSpain inclou l'accés al sistema One-on-One Partnering, que permet identificar potencials socis mitjançant filtres de geografia, àrea terapèutica, tipus d'empresa, fase de desenvolupament dels seus actius i data de registre. El sistema ja està disponible des del 17 de juliol. És important que les empreses participants tinguin actualitzat el seu perfil i la disponibilitat dels seus delegats, i comencin a sol·licitar i acceptar reunions l’abans possible per treure el màxim profit a l’esdeveniment. 

 

“Talent Day” l’últim dia de la fira

D’altra banda, BioSpain acollirà el 28 de setembre l'esdeveniment  “Talent Day” organitzat en col·laboració amb la Federació Espanyola de Biotecnòlegs - FEBiotec.

L'objectiu de la jornada és facilitar les trobades entre les empreses que necessiten captar talent i professionals que busquen oportunitats laborals. La jornada compta amb una plataforma gratuïta de matchmaking que permetrà programar entrevistes breus de fins a 10 minuts entre companyies i candidats. Els professionals de Recursos Humans que vulguin participar en aquesta jornada poden registrar-se gratuïtament utilitzant el codi TALENTDAY23 i publicar gratuïtament fins a 3 ofertes de feina a la plataforma de matchmaking. Aquest registre serà vàlid únicament per al 28 de setembre i no inclou accès a la plataforma de partnering general de BioSpain.

A més de les trobades amb candidats, la jornada Talent Day de BioSpain inclourà una xerrada sobre les tendències transformadores en contractació dins del sector de la biotecnologia, i una taula rodona sobre com gestionar la transició a una carrera professional en biotecnologia, amb l’assessorament d'experts en la matèria.

Más informació

Web oficial de BIOSPAIN 2023

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.