Vés al contingut

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) convoca la vintena edició dels Premis FCRI amb la finalitat de reconèixer l’investigador, relacionat amb Catalunya, que hagi destacat internacionalment en l’avenç d’una disciplina científica en qualsevol dels seus àmbits: ciències humanes i socials, ciències de la vida i de la salut, enginyeries i tecnologia i ciències experimentals. El guardó està dotat amb 40.000 euros.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 29 de maig de 2009 a les 14 hores. El jurat resoldrà i farà públic el nom de la persona guanyadora abans del 31 de juliol d’enguany. El lliurament del premi tindrà lloc abans del 30 de novembre en un acte públic que s’anunciarà properament.

La presentació de les candidatures s’ha de fer, exclusivament, a través de la pàgina web de l’FCRI www.fcri.cat/premifcri

El jurat estarà compost per sis persones expertes de reconegut prestigi, el/la director/a general de Recerca de la Generalitat de Catalunya, el/la president/a i el/la director/a de l’FCRI. S’escollirà un/a secretari/ària entre els membres del jurat.

El guardonat de l’edició 2008 va ser el Dr. Miguel Beato del Rosal, director del Centre de Regulació Genòmica (CRG) i un dels investigadors de major rellevància mundial en biologia molecular, a banda d’haver realitzat rellevants publicacions a les principals revistes de referència en l’àmbit de la biomedicina.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.