Vés al contingut

Del 26 al 28 de setembre, Barcelona serà l’escenari d’una de les trobades en  biotecnologia més importants d’Europa. BIOSPAIN, organitzada per AseBio en col·laboració amb Biocat, Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona, reunirà a la capital catalana els diferents agents locals, nacionals i internacionals del sector amb la participació de 200 expositors i més de 1700 assistents. Aprofitant aquest esdeveniment que celebra els seus 20 anys, AseBio va anunciar la celebració dels Premios de Periodismo que vol posar en valor el paper del professional en la comunicació i la divulgació dels principals avanços del sector de la biotecnologia i la seva contribució al desenvolupament econòmic i social. 

Durant l’acte de presentació dels premis, el director general de AseBio, Ion Arocena, va explicar que “aquesta iniciativa ens permet conèixer més detalladament la visió dels diferents professionals de la comunicació sobre les àrees en les quals la biotecnologia actua, i veure junts com tenir més impacte en la societat”. Va ressaltar que confien que “BIOSPAIN 2023 serà l'escenari perfecte per posar en valor l'excel·lent ciència, tecnologia i innovació que es produeix al país i per això volem premiar les dues millors peces periodístiques que cobreixin l'esdeveniment com a tal així com tot el coneixement que el sector biotecnològic compartirà entre els murs de la Fira de Barcelona”.

L'enviament de les candidatures, que haurà de versar sobre una de les temàtiques del programa BIOSPAIN 2023, com l'agroalimentació, la transformació industrial, la salut, el finançament, podrà realitzar-se des del 26 de setembre de 2023 fins al 15 d'octubre. Els autors de les dues peces guanyadores rebran un premi de 1500 euros cadascú.

El jurat que decidirà quines seran les peces guanyadores estarà integrat per professionals de les dues entitats organitzadores: Silvia Labé, directora de Comunicació, Màrqueting i Intel·ligència Competitiva de Biocat (co-organitzador de BIOSPAIN 2023), Ion Arocena, director general de AseBio, Raquel Saiz, directora d'Estratègia i Comunicació de AseBio, Ángel Luis Jiménez, responsable de Comunicació de AseBio i Beatriz Diaz, coordinadora del Grup de Treball de Comunicació de AseBio i directora de Comunicació de Zendal.

Tota la informació i bases del premi, estan disponibles aquí.

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.