Vés al contingut

La Fundació Bosch i Gimpera (Universitat de Barcelona) convoca l’edició 2009 del Premi Senén Vilaró a la millor empresa innovadora, dotat amb 10.000 euros, i el Premi Antoni Caparrós al millor projecte de transferència de coneixement o tecnologia, dotat amb 5.000 euros.

La finalitat d’aquests premis, de caràcter anual, és impulsar el retorn a la societat dels coneixements adquirits al llarg dels estudis i la recerca, potenciar la creació d'empreses innovadores basades en el coneixement i fomentar la cultura emprenedora en l'àmbit de la UB.

En aquesta línia, al Premi Senén Vilaró s’hi poden presentar empreses innovadores desenvolupades per un titulat de la UB o vinculat al Grup UB. Han de ser empreses que tinguin un mínim de dos anys, des de la data d’inici de la seva activitat, fins a un màxim de cinc anys.

Per optar al Premi Antoni Caparrós han de ser projectes de transferència de coneixement o tecnologia sorgits de qualsevol entitat del Grup UB, liderats per un titulat de la UB durant els deu primers anys posteriors a la seva graduació.

El termini de presentació de sol•licituds finalitza el 31 de maig de 2009.

El jurat decidirà els guanyadors dels premis abans del dia 10 d’octubre de 2009. El lliurament de premis tindrà lloc en un acte públic durant el mes de novembre d’enguany.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.