Vés al contingut

Redacció

La Fundació Príncep de Girona ha obert el termini de presentació de candidatures als Premis Impulsa 2012, que arriben a la tercera edició. Les persones i entitats interessades a presentar-hi els seus projectes o iniciatives tenen temps fins al dia 30 de març de 2012.

Els Premis Impulsa es van concebre per promoure la recerca, la creativitat, la solidaritat i el desenvolupament de talent dels joves amb inquietuds per construir un món més just en un entorn globalitzat. Consten de quatre guardons individuals (dirigits a persones entre 16 i 35 anys) i un per a entitats:

  • Premi Impulsa Entitat: reconeix la trajectòria d'institucions emprenedores que treballin en pro del jovent en les línies d'actuació de la Fundació.
  • Premi Impulsa Ciència i Acadèmia: premia experiències o projectes científics que ofereixin un potencial elevat de desenvolupament de futur.
  • Premi Impulsa Empresa: distingeix joves amb iniciativa emprenedora en l'execució d'un projecte d'empresa original i viable. 
  • Premi Impulsa Arts i Lletres: premia joves amb un talent i una obra prometedora en qualsevol disciplina de les arts i les lletres.
  • Premi Impulsa Social: distingeix joves emprenedors socials amb projectes que fomentin la integració de grups marginats o en risc d'exclusió.

La dotació de cada premi és de 10.000 euros i una reproducció d'una obra de l'escultor espanyol Juan Muñoz.

Bases i formulari de presentació

Oscar Fernández-Capetillo (Premi Impulsa 2010), entre els 28 científics amb més potencial del món Llegeix més

Javier Fernández-Han (Premi Impulsa 2010), nomenat Forbe's 30 under 30 pels seus projectes científics Llegeix més

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.