Vés al contingut

Amb el títol "Biocat, un projecte de país", el Dr. Manel Balcells va presentar la Fundació Biocat als assistents al XIX Dinar a Casa Convalescència, un acte organitzat el dimarts 22 de maig per la Fundació Biblioteca Josep Laporte i la UAB i patrocinat per Pfizer

Manel Balcells, president de la comissió executiva de Biocat, va presentar el passat 22 de maig el projecte de la BioRegió de Catalunya, en el marc d’un dels dinars organitzats a la Casa Convalecencia, sota el títol “Biocat, un projecte de país”.

Durant la seva intervenció, Balcells va explicar la iniciativa, constituïda com a fundació a començaments del 2006 amb el recolzament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, amb l’objectiu de promoure la biotecnologia i biomedicina catalanes per tal de situar Catalunya com a referent internacional en aquests àmbits. Així mateix, Balcells va fer un repàs de les principals activitats desenvolupades per Biocat ens els darrers mesos per tal d’impulsar el cluster català, entre les quals va destacar els acords de col•laboració resultants de la visita institucional a India, la trobada amb els gerents i directors del conjunt dels hospitals catalans, la presència a la fira mundial més important de biotecnologia a Boston, o el proper viatge a la bioregió de Finlàndia, BioTurku.

Els Dinars a Casa Convalescència es van impulsar amb l’objectiu de reunir, un cop al mes, personalitats de diversos àmbits per tal de crear un fòrum de debat entorn a temes d’actualitat sanitària. Estan organitzats per la Fundació Biblioteca Josep Laporte i per la UAB (institució membre de la junta de govern del Fòrum BioRegió a través del seu Parc de Recerca) i compten amb el patrocini de Pfizer.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.