Vés al contingut

El dimecres 26 de gener es presentarà l'Informe de la BioRegió 2021, el document impulsat per Biocat, juntament amb CataloniaBio & HealthTech i ACCIÓ, que recull els principals indicadors d’innovació en salut i les dades macroeconòmiques del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya actualitzades a desembre 2021, incloent-hi les xifres d’inversió. Donada la situació actual de la pandèmia de la Covid-19, la presentació se celebrarà en format híbrid; presencial a l'auditori AXA (Barcelona) i per streaming

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès clourà l’acte. La presentació de l’Informe anirà a càrrec de Robert Fabregat, Director General de Biocat, Jaume Amat, President, CataloniaBio & HealthTech, Silvia Ondategui, Partner Life Sciences, Ernst & Young i Natàlia Mas, Consellera Delegada d'ACCIÓ i Directora General d'Indústria de la Generalitat de Catalunya. L'assistència és oberta a tothom i només cal registrar-se prèviament.

Dades en temps de pandèmia

L'objectiu del document és posar en rellevància el potencial de la BioRegió de Catalunya, donar a conèixer les dades actualitzades del sector i fer una anàlisi profunda de la seva evolució els darrers anys. També donarà resposta a com han evolucionat els principals indicadors d’innovació en salut aquest any de pandèmia, a si s’han superat les xifres d’inversió de l’any anterior i a la situació de Catalunya en els mercats borsaris. Enguany compta amb la col·laboració d' AMGEN, AliraHealth, EATRIS+, EY i Pons IP.

Durant la jornada se celebrarà una taula rodona en anglès sota el nom de "Hi I'm an SME, where is my fast track?" i un debat sobre teràpies avançades i medicina de precisió. Al llarg del dia també s'habilitaran espais oberts per al networking. Les conclusions finals i la colenda de l'acte aniran a càrrec de Robert Fabregat, Director General de Biocat. Per a més informació, es pot consultar el programa.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.