Vés al contingut

El proper dijous, 2 de juliol, tindrà lloc la presentació online de la quarta edició de l'Estudi d’inversió en el sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya 2020, que reuneix una selecció d’indicadors d’inversió de l’ecosistema empresarial durant el 2019. El treball ha estat elaborat per CataloniaBio & HealthTech i Biocat, amb la col·laboració d’EY. Biocat hi participa per primer cop amb la seva base dades i el seu coneixement, que permet contextualitzar l’evolució global de la inversió durant els darrers anys i ampliar l’anàlisi dels indicadors que s’hi inclouen.

La sessió se celebrarà entre les 10h i les 11h15, en català i castellà en streaming. Les inscripcions estan obertes i poden realitzar-se aquí fins a l’1 de juliol.

L’Estudi d’inversió en el sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya 2020 proporciona una anàlisi exhaustiva de les principals tendències en finançament i col·laboracions entre els diferents agents del sector al llarg del 2019. Amb aquesta quarta edició, el document facilita una comparativa del creixement de la inversió a la BioRegió i pretén ser una eina que ajudi en la presa de decisions estratègiques per assolir els nous reptes del sector.

 

Programa de la jornada

La jornada començarà amb una anàlisi general sobre la inversió en ciències de la vida i la salut a Catalunya, a càrrec del director general de Biocat, Jordi Naval, i la presidenta de CataloniaBioHT, Judit Anido. A continuació s’oferirà un overview internacional de la indústria del sector per part de Silvia Ondategui, Sòcia Global de Life Sciences d’EY. També es comptarà amb la visió d’inversors de la BioRegió, que comentaran les dades i les tendències que es preveuen en l’escenari postcovid-19, i que es complementarà amb l’opinió de tres emprenedors en els camps del desenvolupament de fàrmacs, la neuroelectrònica i la IA.

El programa acabarà amb una actualització de les dades d’inversió aixecada durant els dos primers trimestres del 2020 i una projecció del tancament de l’any, a càrrec del director de Biocat.

Per anar entrant en matèria, recomanem llegir el post sobre la inversió postcovid al blog de Biocat, on es recullen les veus d’alguns dels inversors convidats a la jornada. L’acte es podrà seguir a Twitter amb l'etiqueta #InvestmentLifeSciences.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.