Vés al contingut

Trobareu resposta a aquesta pregunta a la jornada informativa que tindrà lloc el proper dimecres 12 de novembre on es divulgaran els beneficis i aplicacions del conjunt de tecnologies de Rapid Manufacturing a empreses, institucions i centres de recerca, en l’àmbit de les tecnologies mèdiques amb l’objectiu de promoure el seu ús.

Organitzada de forma conjunta per ASERM, Biocat, 22@, ACC1Ó i el Departament de Salut amb el títol “Aplicacions de Rapid Manufacturing al sector de les tecnologies mèdiques”, la jornada s’adreça principalment a empreses, institucions i professionals que desenvolupen la seva activitat a l’entorn de les tecnologies mèdiques i de la biotecnologia en general.

Com veureu al programa, es realitzarà una aproximació de les aplicacions del Rapid Manufacturing al sector de les tecnologies mèdiques i, posteriorment, es presentaran diferents experiències i casos d’aplicació d’empreses i entitats relacionades amb aquest àmbit.

També hi haurà un espai de trobada amb suports per a mostrar-hi informació promocional, on els organitzadors de la sessió facilitaran la interacció entre participants amb interessos potencials comuns.

La jornada se celebrarà de 9.30h a 14h a la seu de Biocat, Pg. Lluís Companys, 23. Auditorio. 6a. planta. (Barcelona)

Programa en pdf

Si voleu més informació contacteu amb Laia Arnal, Directora de Projectes de l’Àrea d’Innovació de Biocat (larnal@biocat.cat / 93 310 33 30).

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.