Vés al contingut

Barcelona, 22 i 23 de Febrer de 2007
Parc Tecnològic Barcelona Nord

Els passats 22 i 23 de febrer va tenir lloc el seminari Ready 4 Growth "Ciències de la Vida". L'objectiu era augmentar les possibilitats de les empreses petites en el sector ciències de la vida quan es proposen d'accedir al finançament per tal de dur a terme les activitats que es deriven dels processos de creixement i consolidació.
El seminari s'adreçava a un màxim de 15 empreses petites i innovadores del sector ciències de la vida de Barcelona. Aquestes empreses van ser seleccionades a través d'un acurat procés de selecció, en funció del seu perfil.

En aquest marc, el seminari analitzà les possibilitats de finançament de les activitats de les empreses i, des d'un punt de vista més genèric, la possibilitat d'accions estratègiques per al seu creixement i l'obtenció de capital. Es van analitzar les tendències del sector, l'adquisició de tecnologies i la construcció dels equips de direcció, la protecció dels drets de propietat intel·lectual, el desenvolupament d'estratègies de venda i l'establiment de relacions amb els actors del món del finançament més significatius del sector.

Montserrat Daban, directora de comunicació i relacions institucionals de la BioRegió va participar en l'obertura de l'acte, juntament amb Maravillas Rojo, regidora d'ocupació i innovació de l'Ajuntament de Barcelona i presidenta de Barcelona Activa i de M.Carme Verdaguer, directora del Centre d'Innovació de la Fundació Bosch i Gimpera de la UB.

Podeu consultar el programa i, si voleu més informació, consulteu http://www.barcelonanetactiva.com

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.