Vés al contingut

Avui s'ha publicat al DOGC la resolució de concessió i denegació d'ajuts del programa per a la captació de talent directiu estratègic per a pimes del sector biotecnològic i biomèdic per al 2009, per un import total de 200.000 euros.

Aquest programa pilot, presentat a finals del mes de juny, és una iniciativa pionera al nostre país impulsada per la Direcció General de Promoció Econòmica de la Generalitat de Catalunya i Biocat, que té com a objectiu reforçar la competitivitat i la internacionalització de les empreses catalanes.

Els experts internacionals que les empreses podran contractar responen a quatre àrees concretes: propietat intel·lectual, desenvolupament de negoci, gestió i recerca. Tots els professionals contractats ocuparan càrrecs de caràcter puntual dins les empreses, com ara membres independents del Consell d’Administració, directors no executius o assessors estratègics de Consells Assessors de dimensió internacional, i portaran a terme accions específiques com ara exploracions de mercat i desenvolupament de negoci, processos de revaluació de l’estratègia de negoci, de la cartera de propietat industrial o de l’estratègia d’R+D.

Resolució DOGC

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.