Vés al contingut

Els membres del Patronat de Biocat s’han reunit avui dimarts 26 de juny a les 13.30 h al Palau de la Generalitat. Presidia Josep-Lluís Carod-Rovira, en representació del President del Govern i del Patronat de Biocat, José Montilla.
Durant l’acte han acceptat el càrrec de patrons nats els membres que encara no havien formalitzat la seva pertinença, incorporant-se el vicepresident del Govern com a vicepresident de la fundació. Igualment, s’incorpora al patronat com a patró Jordi William-Carnes, tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i regidor de l’Àrea d’Hisenda i Promoció Econòmica, en substitució de Jordi Portabella. Altres nous patrons nomenats han estat Ramon Moreno, director general de Recerca, en substitució de Francesc Xavier Hernández, i el nou director de la FCRI, Joan Comella, en substitució d’Enric Banda.

Manel Balcells, president i patró de Biocat, i Montserrat Vendrell, directora general, han presentat els seus informes sobre les activitats de la fundació i el pla d’acció per a l’actual legislatura, validats prèviament per la Comissió Executiva de Biocat el passat 20 de juny. La sessió ha conclòs amb les mostres de satisfacció del patronat per la feina desenvolupada per Biocat i per les línies estratègiques definides en el pla d’acció.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.