Vés al contingut

Laboratorios Salvat ha atorgat a Kwang Dong Pharmaceutical Co LTD la llicència exclusiva per desenvolupar, registrar i comercialitzar Tarafenacin a Corea del Sud, dirigit al tractament de pacients amb síndrome de bufeta hiperactiva. El fàrmac ha finalitzat la fase clínica II. Segons Salvat, en els resultats de les diferents fases clíniques aquest fàrmac ha mostrat un excel·lent perfil d'eficàcia i tolerabilitat.

Kwang Dong és una de les principals farmacèutiques a Corea, amb una llarga experiència en la introducció i desenvolupament de fàrmacs en fases de recerca avançades per a aquest mercat, principalment en les àrees d'oncologia i qualitat de vida.

La bufeta hiperactiva és una de les patologies més comunes en gent gran. El seu mercat ha estat creixent a un ritme superior al 15% anual en els últims anys a Corea. "No obstant, encara representa una necessitat mèdica no satisfeta pel que fa a eficàcia i compliment", ha explicat Sung Won Choi, president de Kwang Dong. Kwang Dong creu que el producte de la biofarmacèutica catalana Salvat té un gran potencial per tenir èxit i satisfer les necessitats terapèutiques no cobertes i millorar els efectes secundaris.

"Estem molt satisfets d'establir relacions a llarg termini amb Kwang Dong i que aquest acord sigui el primer pas en la nostra estratègia de llicenciar Tarafenacin per al seu desenvolupament i comercialització global" ha comentat Javier Peris, president de Salvat.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.