Vés al contingut

REDACCIÓ

Laboratorios Salvat ha atorgat els drets exclusius a Hyphens Pharma per a la comercialització del fàrmac Cetraxal® (ciprofloxacina) a Cambodja, Indonèsia, Malàisia, Filipines, Singapur i Vietnam. Hyphens gestionarà l'obtenció de les autoritzacions de comercialització en aquests països, mentre que la farmacèutica catalana s'ocuparà de la fabricació i subministrament dels productes. Els detalls financers no s'han donat a conèixer.

"Estem molt satisfets per haver signat amb una de les empreses líders en al·lèrgia i otorinolaringologia en l'àrea de l'Associació de Nacions del Sud-est Asiàtic. Fins ara, la gamma Cetraxal® s'ha llançat amb èxit en més de 30 països i creiem que Hyphens és el soci més adequat per dur a terme la comercialització en els mercats del sud-est asiàtic, on l'otitis externa és una patologia freqüent", ha explicat Jordi Julve, director general de Salvat. Per la seva banda, Lim See Wah, director general d'Hyphens ha remarcat que "la característica innovadora d'aquest fàrmac contribuirà a la millora del tractament de les infeccions d'oïda en nens i adults en una regió on no hi ha hagut cap avanç des de fa temps".

Cetraxal® s'ha comercialitzat amb èxit per al tractament de l'otitis externa aguda (OEA) a Europa des de 1995. El 2009 va ser aprovat per l'autoritat sanitària als Estats Units, la Food and Drug Administration (FDA). L'OEA afecta amb major freqüència a nens i es caracteritza per dolor intens i inflamació del conducte auditiu. Dins la gamma Cetraxal®, s'ha llançat Cetraxal Plus® (ciprofloxacina i fluocinolona), una nova combinació d'un antibiòtic amb un esteroide per al tractament de l'otitis externa aguda difusa.

Amb seu a Esplugues de Llobregat (Barcelona) i fundat el 1955, Salvat és un grup farmacèutic de propietat privada que és present en més de 40 països mitjançant acords de llicència dels seus productes, acords de col·laboració i desenvolupament dels productes del seu pipeline i la comercialització directa en mercats d'exportació.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.