Vés al contingut

Sepmag Tecnologies, SL, empresa dedicada al desenvolupament d'equips per accelerar processos biotecnològics de purificació i separació de proteïnes, situada al Parc Tecnològic del Vallès, ha tancat la seva primera ronda de finançament amb una ampliació de capital de 300.000 euros.

L'operació ha estat liderada per Inveready Seed Capital SCR, SA, societat de capital risc especialitzada en el finançament de companyies tecnològiques en fases inicials, presidida per Antoni Subirà i dirigida per Josep M. Echarri. Després de l'ampliació de capital, Inveready Seed Capital controlarà prop del 40% de la companyia.

Les properes setmanes, Sepmag completarà aquest finançament amb un import addicional de 600.000 euros mitjançant la subscripció de préstecs participatius. Els recursos aconseguits asseguren el finançament dels programes de recerca i d'internacionalització de l'empresa per als propers tres anys.

Una companyia jove amb esperit d’internacionalització

Sepmag es va crear el febrer de 2007 amb l'objectiu de desenvolupar i fabricar equips de magnetoforesis de precisió. Aquests equips permeten accelerar els processos biotecnològics de purificació i separació, reduint el temps i el nombre de passos, la qual cosa comporta un augment de la productivitat amb una menor inversió en immobilitzat.

La companyia ha tancat l’exercici 2008, el seu primer any complet d'activitat comercial, amb unes vendes de 100.000 euros. Les expectatives de creixement són arribar a una facturació de 3.000.000 d’euros l’any 2011.

Per tal de promocionar els seu producte al mercat nord-americà, Sepmag participarà al Congrés Internacional BIO Atlanta 2009, del 18 al 21 de maig de 2009, amb un estand al pavelló de Catalunya –que comptarà amb un total 25 empreses catalanes–, que coordina Biocat juntament amb l’ICEX i Genoma España (organitzadores a nivell estatal).

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.