Vés al contingut

El Màster en Lideratge i Gestió de la Ciència i la Innovació i el Programa de Postgrau en Gestió dels Aspectes Empresarials de la Ciència i la Teconologia pretenen donar resposta a les necessitats del sector i està pensat per a professionals que puguin responsabilitzar-se de l'administració de les unitats de recerca desenvolupament dels centres públics i privats, i que es puguin convertir en els agents dinamitzadors de les polítiques de recerca, desenvolupament, innovació i transferència de tecnologia del segle XXI.

Aquests estudis van dirigits a professionals europeus que vulguin adquirir una formació teòrica i pràctica completa per dedicar-se a:


  • Direcció o gerència de centres de recerca o d'R+D+I

  • Creació de valor (transferència o creació d'empresa ) a partir d'oportunitats científiques o tecnològiques

  • Gestió de grans projectes d'R+D+i


El dia 17 de novembre, a les 19.30h, tindrà lloc la sessió informativa dels programes a la seu de l'IDEC-Universitat Pompeu Fabra.

Tant el màster com el postgrau són programes interuniversitaris organitzats per la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra. Hi ha un nombre limitat de bonificacions que cobreixen parcialment l'import de la matrícula del programa. La data límit d'entrega de les sol·licituds és el dia 27 de novembre.

Sessió informativa

Dia: 17 de novembre de 2009
Hora: 19.30h
Lloc: IDEC · C/ Balmes, 132-134 · Barcelona
Confirmació d'assistència aquí

Més informació: www.idec.upf.edu/mlic, www.idec.upf.edu/dlic o enviar un correu electrònic a info@idec.upf.edu (Servei d'Informació i Admissions)

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.