Vés al contingut

Aquest dimecres 22 d’abril es farà una sessió informativa del programa BioEmprenedorXXI, a la Fundació Bosch i Gimpera a Barcelona, a partir de les 15.30h. BioEmprenedorXXI, que s'organitza per tercer any consecutiu, és una iniciativa de La Caixa, Barcelona Activa, Biocat, Genoma España i la Cambra de Comerç de Barcelona per promoure la creació d’empreses en l’àmbit de les ciències de la vida a Catalunya (biotecnologia, biomedicina, medi ambient i sector agroalimentari).

Així, doncs, la sessió informativa va dirigida a titulats universitaris, investigadors, professors, doctorands i emprenedors que tinguin una idea de negoci i vulguin posar en marxa una activitat empresarial pròpia o bé que tinguin una empresa en fase inicial i vulguin explorar la seva capacitat emprenedora.

En l'anterior edició hi van participar 17 emprenedors -la majoria provinents del Parc de Rercerca Biomèdica de Barcelona (PRBB), la Universitat de Girona i el PCB-, i es van generar set plans d’empresa, dos dels quals ja estan constituïts com empresa i han rebut finançament privada. També es van atorgar premis per un import de 30.000 euros, que aquest any s'han ampliat fins a 35.000 euros. L'empresa guanyadora del 2008 va ser Intelligent Pharma.

La inscripció finalitza el dia 26 d'abril!

Dia: 22 d’abril de 2009
Hora: de 15.30h a 16.30h
Lloc: Fundació Bosch i Gimpera · Sala 1 (PCB) · C/ Baldiri Reixac, 4-6 · Barcelona

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.