Vés al contingut

La BioRegió de Catalunya estarà representada a dia d'avui per 195 delegats de 110 empreses i entitats catalanes a la BIO-Europe Spring, que se celebra del 20 al 22 de març a Barcelona. Com a líders del comitè amfitrió local, Biocat i ACCIÓ organitzen un conjunt d’activitats amb l’objectiu d’enriquir la participació i el coneixement de les empreses catalanes durant el congrés, que tindran el seu punt de trobada a l’estand 41 (coordinat per Biocat) per fer networking amb delegats locals i internacionals.

Entre les sessions destacades, el dimarts 21 de març Biocat organitza una taula per debatre sobre medicina regenerativa i el seu impacte en la salut, especialment en el procés per aconseguir que els avenços científics surtin del laboratori i arribin als pacients. Moderada per Josep Maria Canals de la Universitat de Barcelona, la sessió comptarà amb Mr. Patrick Bedford (del CCRM), Mr. Kunihiko Suzuki (de FIRM), Keith Thompson (de The Cell and Gene Therapy Catapult) i Marcos Timón (de l’AEMPS).

El consorci europeu bioxclusters+ i TO Health! organitzen el mateix dia una sessió per comparar entorns de negoci entre Canadà i Europa per al desenvolupament i la internacionalització de la medicina personalitzada i de precisió a través de casos d'èxit. La xerrada comptarà amb Judit Anido, directora general a Mosaic Biomedicals, Ella Korets-Smith, directora executiva a TOHealth! i Stefan Larsson, director general a Northern Biologics.

 

Major visibilitat d’empreses catalanes

Les empreses catalanes emergents en els sectors de la biotecnologia, tecnologies mèdiques i digital health tindran espais únics per donar-se a conèixer durant la BIO-Europe Spring davant d’importants inversors, farmacèutiques i els principals key opinion leaders en biotecnologia.

Concretament, el dimarts 21 de març se celebrarà la Start-up Slam Barcelona, una competició internacional entre start-up organitzada per EBD Group amb el patrocini de Johnson&Johnson Innovation i la col·laboració de Biocat, Innovation Forum i Plug&Play. El 22 de març, Biocat i ACCIÓ acullen la HealthTech Start-up Competition, on 10 start-up catalanes dedicades a digital health o medical devices presentaran el seu projecte.

A més, de les 110 empreses catalanes que assistiran a la BIO-Europe Spring, vuit d’elles faran una presentació de l’empresa davant dels líders internacionals en biotecnologia, farmacèutica i la indústria financera. Són Laboratorios Rubió, SOLTI, Almirall, Esteve, Gebro Pharma, Minoryx Therapeutics, Oryzon Genomics i Chemotargets.

El programa d’activitats de la BioRegió de Catalunya a la BIO-Europe Spring es completa amb activitats paral·leles com dos esmorzars de networking per establir contactes amb el Regne Unit i les regions escandinaves, on Biocat participarà activament per presentar la BioRegió.

Aquesta edició de la BIO-Europe Spring comptarà amb un 8% més de participació respecte del 2016.

Pots consultar tot el programa d’activitats en aquesta pàgina.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.