Vés al contingut

REDACCIÓ

El Ministeri de Ciència i Innovació (Micinn) ha concedit set milions d'euros en subvencions a 35 projectes innovadors dins de la convocatòria de suport a la transferència en centres de recerca (Inncide), un 30% més de propostes aprovades respecte el 2010. L'ajut per projecte ha estat de promig de 200.000 euros.

Inncide té com a objectiu afavorir la transferència de coneixement mitjançant l'enfortiment i consolidació de les Oficines de Transferència de Resultats de Recerca (OTRI). Aquest programa subvenciona els Plans Estratègics de Transferència de les OTRI, els quals detallen, per a un període de quatre anys, els objectius de transferència de l'entitat, les estratègies i activitats a implementar, entre altres punts.

Les entitats beneficiàries són centres tecnològics (15), universitats (8), entitats sanitàries (5), administració pública (4), organismes públics de recerca (2) i fundacions universitat-empresa (1). I les comunitats amb major nombre d'entitats beneficiàries són Catalunya, Madrid, Comunitat Valenciana i Múrcia.

En la convocatòria de 2011 destaca el nombre de contractes de llicència que preveuen signar les entitats beneficiàries (480) i l'import dels royalties obtinguts (17,3 milions d'euros), que duplica el valor de 2010.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.