Vés al contingut

L’Institut Empresarial de Biotecnologia (IEB) ha presentat dos màsters nous per al curs acadèmic 2016-2017 aplicats al sector biotecnològic i la indústria farmacèutica: el màster en Business Management i en Marketing Management. S’impartiran com a màsters propis de la Universitat de Barcelona (UB) en modalitat presencial a la Facultat de Biologia de la UB.

Arran de la bona acollida del màster en Project Management (que aquest curs arriba a la seva tercera edició), l’escola de negocis IEB ha decidit ampliar l’oferta formativa per la creixent demanda professional de perfils de ciències de la salut amb coneixements en gestió aplicada. L’objectiu dels programes és aportar coneixements sobre empresa que complementin la formació científica dels alumnes.

Els programes de l’IEB estan adreçats a llicenciats i graduats en àrees de les ciències de la vida, persones que estiguin fent el seu doctorat o que treballin en oficines de transferència i fins i tot a professionals d’empreses biofarmacèutiques. La formació busca estimular la carrera professional dels alumnes orientant-la cap al desenvolupament de nous medicaments, dispositius mèdics i productes sanitaris.

El programa també inclou visites a centres de recerca, parcs científics i empreses per facilitar que els alumnes entrin en contacte amb l’entorn professional. A més, hi haurà activitats de coaching i programació neurolingüística. El professorat està format per professionals amb una àmplia trajectòria en el sector salut orientada al desenvolupament de fàrmacs i productes sanitaris. Els màsters costen prop de 8.000 euros i el termini per inscriure's acaba a l’octubre.

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.