Vés al contingut

La Fundació Echevarne convoca la cinquena edició del Premi Nacional d'Oncologia, dotat amb 40.000 euros, que té com a finalitat reconèixer la tasca realitzada per investigadors espanyols i incentivar les iniciatives de recerca d'excel·lència en l'àmbit de l'oncologia. Seguint la línia oberta en l'anterior edició de 2007, es premiarà l'esforç científic que hagi contribuït més en la generació, desenvolupament o aplicació dels coneixements biològics i clínics del càncer, establint ponts entre la recerca bàsica i aplicada en benefici dels pacients.

El premi s'atorgarà el proper mes d'octubre a Barcelona i les candidatures es poden presentar fins el dia 30 de juny de 2010.

El comitè de selecció està format pel Dr. Juan Badimon (Mount Sinai Medical Center), el Dr. Carlos Cordón-Cardo (Herbert Irving Comprehensive Cancer Center, Columbia University), el Dr. José Costa (Yale Comprehensive Cancer Center), el Dr. Riccardo Dalla-Favera (Institute for Cancer Genetics, Columbia University) i el Dr. Franco Muggia (New York University).

Bases

Més informació:
Fundació Echevarne (Montse Orriols)
Tel. +34 93 505 97 58
Correu-e: morriols@echevarne.com

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.