Vés al contingut

La nova directora general de l’EIT Health serà Sylvie Bove. Ha estat seleccionada com a millor candidata per part dels membres del Supervisory Board i s'incorporarà al setembre. És de nacionalitat francesa i compta amb una experiència de més de 20 anys en gestió i direcció d’empreses relacionades amb les ciències de la vida. Ha estat encarregada de llançar nous productes de grans firmes del món de la salut, com Coloplast A/S o Ferring Pharmaceuticals, i també ha contribuït a la creació del Copenhagen Healthtech Cluster.

"Estic orgullosa de formar part d'aquesta organització, que té com a objectiu accelerar l'arribada de resultats de la investigació als pacients", ha dit Bove. "El meu objectiu és contribuir al canvi que ha de tenir lloc en les ciències de la vida a Europa per tal de fer front als reptes del futur de la salut d'una manera encara més eficaç."

L’EIT Health és un projecte impulsat per l’Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (EIT) i que constitueix una comunitat de coneixement i innovació (KIC, de les seves sigles en anglès) en salut, vida saludable i envelliment actiu. Va arrencar el desembre de 2014 amb més 50 partners principals i 90 partners associats (dels que Biocat forma part) i el passat juliol es va constituir com a entitat legal.

La selecció de Bove coincideix també amb l'anunci la setmana passada del nou Chairman del Supervisory Board: Koenraad DebackerePrecisament sobre el nomenament de Sylvie Bove, Debackere ha destacat la seva experiència en multinacionals i la seva xarxa de contactes, que la fan perfectament adequada per la tasca que haurà de desenvolupar.  

 

Notícies relacionades:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.