Vés al contingut

Del 7 a l’11 de setembre Barcelona acollirà el congrés Trends in Nanotechnology (TNT 2009), on es presentaran les darreres tendències en l'àmbit de la nanociència i la nanotecnologia i altres iniciatives vinculades com nanoGUNE, FinNano o GDR-I.

En el marc d’aquest congrés, 22@Barcelona i KimBCN organitzen SynergyS, un programa que oferirà l’oportunitat de posar en comú les experiències dels investigadors amb els reptes i necessitats de les empreses locals. La dinàmica consistirà en què un nombre reduït d'empreses representatives faran una intervenció pública i exposaran breument un repte als investigadors de cara a apuntar solucions basades en tecnologies pioneres. Els temes que es tractaran seran sobre nanomaterials, nanobio-nanomedicina, nanoelectrònica i eines de nanofabricació. Posteriorment, hi haurà la intervenció d'un ponent convidat i es tancarà la tarda amb una sessió de networking que permetrà la interacció entre tots els participants.

Amb aquest programa, 22@Barcelona i KimBCN volen fomentar la innovació oberta i contribuir al desenvolupament de projectes innovadors que utilitzin tecnologies emergents per part d’empreses locals, de manera que la seva activitat sigui encara més competitiva.

SynergyS

Dia: 8 de setembre de 2009
Hora: de 14.30h a 16.10h
Lloc: Edifici ONCE · Gran Via de les Corts Catalanes, 400 · Barcelona

Programa:

14.30h Arribada i registre dels participants
15.00h Benvinguda
15.05h Ponent convidat
15.35h Presentació del SynergyS 22@Barcelona
15.45h Presentació dels reptes de les empreses
16.10h Networking i còctel-cloenda

Més informació i inscripcions: www.kimbcn.org/synergys

Consultes:
Kimbcn (Lídia Aguilera)
Tel. +34 93 266 71 38
synergys@kimbcn.org

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.