Vés al contingut

Redacció

La Network of European Neuroscience Schools (NENS) —que forma part de la Federació Europea de Societats de Neurociències (FENS)— organitza el programa d'activitats Building your career program durant el Fòrum FENS a Barcelona, adreçat a les empreses i centres de recerca de la BioRegió de Catalunya que estiguin interessats en conèixer joves investigadors altament qualificats com a possibles candidats per incorporar-se al seu equip.

Tant les empreses com els centres de recerca tenen la possibilitat de presentar les candidatures que tinguin disponibles i dur a terme entrevistes amb els estudiants de doctorat i postdoc de tot Europa que assisteixin al congrés i, per a vacants de perfils específics, podran rebre prèviament els currículums vitae de candidats i concretar les entrevistes que desitgin.

El congrés FENS, de periodicitat biennal, és la trobada científica internacional més important en l'àmbit de les neurociències i aplega als millors especialistes en aquesta materia i al voltant de 7.000 participants. La Federació Europea de Societats de Neurociències ha escollit Barcelona per la seva vuitena trobada, que es farà del 14 al 18 de juliol de 2012, la qual coincideix amb l'Any de la Neurociència a Espanya.

Aquestes són les activitats programades:

"Building your career" NENS workshop
Data: 15 de juliol de 2012
Hora: 18.45 h
Un cop finalitzat el workshop, cada empresa tindrà uns minuts per presentar-se. Hi assistiran més de 250 joves científics.
Programa

"Chance to meet" activities

Primera activitat
Data: 16 de juliol de 2012
Hora: d'11.30 h a 14.30 h
Un fòrum on cada empresa es presenta a través d'un estand.

Segona activitat
Data: 16 i 17 de juliol de 2012
Hora: de 9 h a 18 h
Dos dies per organitzar entrevistes amb joves científics.
Programa

Totes les activitats es faran al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

El cost per participar en aquestes activitats NENS és de 200 euros. Les empreses interessades en participar-hi podeu contactar amb:

Jean-Pierre Hornung
President del comitè NENS
Universitat de Lausana
Tel. +41 21 692 5121
jean-pierre.hornung@unil.ch

Sonia Bolea
Oficina NENS a Lausana
Universitat de Lausana
Tel. +41 21 692 4014
nens-office@unil.ch

Organitza:                   Col·labora:  

                

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.