Vés al contingut

Els propers 6 i 7 d’octubre el Palau de Congressos de París acull el Tech Transfer Summit, un congrés centrat en la transferència de coneixement en biotecnologia. Impulsat conjuntament per la European Federation of Biotechnology i la Tech Investor Ltd., aquesta trobada és única en el seu àmbit, en ser un fòrum immillorable per a determinar quines són les claus indispensables i els recursos necessaris per a generar valor en la recerca i la innovació en l’àmbit de la biotecnologia.

Un dels principals objectius d’aquesta reunió és ser un punt de trobada que permeti no només un intercanvi eficaç de coneixements i experiències entre món acadèmic i empresarial, sinó també aconseguir que les investigacions i innovacions assolides en l’àmbit de la biotecnologia puguin arribar a cristal•litzar i tenir la seva aplicació en el mercat i, en definitiva, en la societat en general.

Per això el Tech Transfer Summit agrupa els principals experts i professionals de tot el món en transferència de tecnologia, propietat intel•lectual i concessió de patents. Gràcies a això és una plataforma idònia de debat sobre les darreres novetats i avenços i també per a posar les primeres bases de futurs acords, associacions i projectes en xarxa entre grans companyies, universitats, institucions de recerca i empreses de biotecnologia emergents.

El Tech Transfer Summit donarà pas al EuroBio 2008, que se celebra entre els dies 7 i 9 d’octubre en el mateix recinte, el Palau de Congressos de París.

Per a més informació i accedir al programa podeu visitar: www.efb-central.org/tts

Les persones interessades en assistir al congrés poden beneficiar-se d’un descompte del 10% en el cost d’inscripció introduint en el registre el partner code de Biocat: BCAT

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.