Vés al contingut

GEMMA ESCARRÉ

Fusió d’experiència i coneixement entre empreses internacionals, una catalana i l’altra anglesa. El grup Telstar –amb seu a Terrassa– i Puretech Process Systems –divisió de sistemes d'aigua del Grup UK Gas Technologies– han unit sinèrgies i productes complementaris per enfortir la seva posició en el mercat de sistemes d’aigua GPM i vapor pur per a les indústries farmacèutiques i biotecnològiques.

El resultat d’aquesta aliança estratègica és la nova marca Telstar Puretech, que els situa entre els pocs partners especialitzats amb capacitat d’oferir un servei de gestió de projectes claus en mà de sistemes complets d’aigua amb tecnologies pròpies.

Segons Jordi Net, Sales Marketing Director de la firma catalana, “la nova marca és sinònim d’alta qualitat, costos de cicle de vida més baixos i excel·lent fiabilitat amb solucions competitives”.

Telstar és l’únic fabricant a tot el món que ofereix solucions de procés integrades per a la indústria farmacèutica i biotecnològica amb tecnologies pròpies d’esterilització, liofilització, contenció i aire net. Amb gairebé 50 anys d'experiència, el grup opera en més de 100 països i té plantes de producció i centres tecnològics a l’Estat espanyol, la Xina, Estats Units, Regne Unit, França, Països Baixos i Alemanya. La plantilla és de 850 persones.

Per la seva banda, Puretech Process Systems, es líder de mercat al Regne Unit com a proveïdor de solucions clau en mà de generació, emmagatzematge i distribució d’aigua purificada. Alguns dels clients que li han donat més prestigi són GSK, Astra-Zeneca, Schering Plough i Novartis. Últimament, també ha tancat operacions a Àsia, concretament a Malàisia, Singapur, Vietnam i Corea.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.