Vés al contingut

ACC1Ó organitza, el dia 23 de febrer a Barcelona, la segona d'una sèrie de quatre sessions pràctiques en negociació de contractes de transferència tecnològica adreçada a les empreses catalanes i als agents de la xarxa TECNIO que gestionin projectes d'R+D+i internacional. La innovació i la transferència tecnològica és un dels punts prioritaris del Pacte per a la Competitivitat per als anys 2008-2011, que van acordar el Govern de la Generalitat, patronals i sindicats.

La temàtica d'aquesta segona sessió, que l'impartirà l'advocat Ignasi Costas d'RCD Assessors Legals i Tributaris, serà els projectes col·laboratius de recerca i els projectes público-privats.

També es presentarà el Programa de Missions Tecnològiques, subvencionat pel Centre de Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) i enfocat a ajudar a les empreses catalanes en la cerca de socis per a projectes de cooperació tecnològica internacional, ja sigui en el marc de col·laboració dels projectes Eureka i Iberoeka o d'acords bilaterals amb Xina, Canadà, Índia i Corea.

Les tres sessions restants, amb dates pendents de confirmar, tractaran la transferència de tecnologia i la creació d'spin-off i la transferència de tecnologia i la negociació de la comercialització.

Aquestes sessions formatives estan cofinançada per la CE. A banda d'això, la xarxa d'agents de l'Enterprise Europe Network (EEN), que cobreix 44 països, proporciona una eina gratuïta de vigilància tecnològica -disponible al web d'ACC1Ó com a membre de l'EEN a Catalunya- per ajudar a localitzar socis tecnològics en l'àmbit internacional. A través d'aquest servei les empreses poden publicar el seu perfil com a ofertant o demandant de tecnologia, conèixer les trobades d'intercanvi tecnològic en el marc de diverses fires industrials europees, o un cop iniciat el procés de transferència d'una tecnologia concreta poden demanar suport especialitzat, entre d'altres.

Inscripció (Gratuïta)

Les persones interessades poder enviar, prèviament, consultes específiques a tractar durant la sessió a tteen@acc10.cat

Data: 23 de febrer de 2010
Lloc: Hotel Gallery · C/ Rosselló, 249 · Barcelona

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.