Vés al contingut

Transplant Biomedicals, spin-off de l'IDIBAPS-Hospital Clínic de Barcelona, ha rebut una injecció de 2,5 milions d'euros liderada per Caixa Capita l Risc i Kereon Partners per entrar a fase clínica el seu innovador dispositiu mèdic que ajudarà a millorar la preservació i el transport d'òrgans per a trasplantaments, concretament, de ronyó i fetge.

És la ronda d'inversió més important fins avui aconseguida per una companyia de dispositius mèdics no diagnòstics a l'Estat espanyol. Des de 2014, Transplant Biomedicals, fundada per la Dra. Carmen Peralta i Ignasi Heras, acumula 3,5 milions d'euros aixecats de capital risc.

A més de l'estudi amb pacients, la inversió cobrirà el desenvolupament tecnològic del dispositiu i l'obtenció del marcatge CE "per iniciar les vendes a Europa el 2018" comenta Ignasi Heras, director general de la companyia amb seu a Barcelona (va iniciar la seva activitat al Parc Científic de Barcelona i actualment està ubicada al Parc Tecnològic Barcelona Nord de Barcelona Activa).

Més informació a la nota de premsa

 

Entrevista relacionada:

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.