Vés al contingut

Biocat i l'associació d'empreses CataloniaBio organitzen el proper 31 de març al Parc Científic de Barcelona la primera jornada Lessons Learned de la temporada 2016. Experts i professionals del sector de les ciències de la vida i la salut debatran en una sessió titulada 'Models organitzatius a les bio-empreses i la gestió del canvi: Quines són les claus de l'èxit?' sobre els dubtes que sorgeixen a l’hora de fer que els projectes de l’entorn biotecnològic i farmacèutic tirin endavant.

Què poden tenir en comú una empresa biotecnològica que comença amb tres persones o una unitat d'R+D de 300? Quins factors dels equips humans valoren els inversors quan analitzen una oportunitat d'inversió? Quin rol juguen els inversors en l'evolució dels equips al llarg de la vida de l'start-up? Les solucions a aquestes preguntes i molt més es debatran en aquesta sessió que moderarà Ramon Bosser, Managing Partner i COO a Spherium Biomed, i comptarà amb professionals com José Luis Díaz, Director of Project Management GMD a AstraZeneca; Fernando Garcia, Project Director a TFS Develop; Eduard Diviu, CEO de Sagetis Biotech i José Terencio, COO a Gri-Cel.

Les jornades Lessons Learned són un fòrum de coneixement i networking adreçat als professionals d’empreses de l’àmbit de les ciències de la vida, que té per objectiu compartir experiències i reflexions en diferents àrees estratègiques de coneixement i capacitats necessàries per reforçar la competitivitat de les empreses biotecnològiques. Els assistents podran conèixer, relacionar-se i interactuar amb els diferents professionals i experts d’empreses i entitats del sector, i resoldre tots els seus interrogants.

 

PDF iconConsulta el programa complet

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.