Vés al contingut

REDACCIÓ

El projecte ABCEurope (Advanced Biotech Cluster Platforms for Europe), promogut pel Consell Europeu de Bioregions (CEBR) i en el qual hi participa el Parc Científic de Barcelona (PCB), organitza la trobada Matchmaking Virtual-Oncology perquè les empreses de ciències de la vida estableixin contacte amb pimes de tecnologies innovadores en el camp de l'oncologia i arribar a potencials acords de col·laboració i concessió de llicències.

ABCEurope, amb una durada de tres anys (2009-2012), té com a objectiu promoure i millorar les interelacions i associaciones entre els bioclústers i entre les seves empreses. El projecte reuneix 13 socis de l'Europa més forta en biotecnologia amb representants de bioregions d'Alemanya, Bèlgica, Dinamarca, Espanya —hi ha un únic soci que és el Parc Científic de Barcelona en representació de la BioRegió de Catalunya—, França, Hongria, Itàlia, Israel, Regne Unit i Suècia. Està finançat per la Unió Europea dins del 7è Programa Marc i té un pressupost de 3,5 milions d'euros.

Les empreses de l'àmbit de les ciències de la vida que s'inscriguin en aquesta trobada, que tindrà lloc els dies 13 i 14 de febrer de 2012, es beneficiaran d'un espai d'intermediació virtual —mitjançant videoconferències one-to-one, Skype o telèfon— i podran mantenir reunions amb 29 pimes capdavanteres en noves tecnologies, d'una manera efectiva i de baix cost. D'aquestes 29 pimes, n'hi ha cinc de catalanes:

Si vols consultar els perfils de les empreses: www.cebr.net/oncology-profiles (també està disponible en format pdf).

Inscripcions: jpurroy@pcb.ub.cat
El termini finalitza el 20 de gener de 2012.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.