Vés al contingut

La tercera edició del Tech Transfer Summit es farà a la ciutat de Lille (França), els dies 24 i 25 de setembre, com a esdeveniment satèl·lit del congrés EuroBio 2009. L’objectiu, de nou, és oferir un espai clau a Europa per debatre sobre transferència de coneixement i recerca traslacional en biotecnologia.

La Tech Transfer Summit, organitzada per l’empresa TTSummit Ltd., amb el suport de la Comissió Europea, fomenta l’intercanvi de coneixements i experiències a l’entorn de la transferència de coneixement entre el món acadèmic i empresarial, perquè la recerca arribi com a innovació al mercat i pugui arribar a assolir la seva aplicació pel bé de la societat.

El públic assistent són CEO i directius d’empreses i entitats de tots els àmbits de les ciències de la vida, experts en propietat intel·lectual, inversors, emprenedors i professionals de la gestió dels bioclústers.

Durant dos dies hi haurà diverses taules rodones amb l’objectiu de difondre les millors pràctiques i l'experiència dels professionals i els experts més destacats de tot el món en aquest àmbit, com ara Jasbir S. Kindra de l’Oficina de Transferència Tecnològica del National Institutes of Health dels Estats Units (dia 24 de setembre) i Greg Winter, director adjunt del Laboratori de Biologia Molecular del Trinity College de la Universitat de Cambridge (dia 25 de setembre). Així mateix, a la taula rodona sobre capital risc en biotecnologia hi participarà el director general de l’empresa catalana Genmedica Therapeutics, Alec Mian (dia 25 de setembre a les 15 h).

Durant els dinars tindran lloc sessions de networking entre els assistents.

Veure el programa

Més informació: www.techtransfersummit.com

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.