Vés al contingut

Després de l’èxit de la segona edició del congrés Clinical Trials on Alzheimer’s Disease (CTAD) l'octubre passat a Las Vegas (Estats Units), que organitza la fundació nord-americana Alzheimer's Drug Discovery, del 3 al 5 de novembre se celebra en una ciutat europea, Tolosa (Migdia-Pirineus). Migdia-Pirineus és una de les regions més actives en ciències de la vida de França, i forma part del Bioclúster del Sud d'Europa (on també hi és present Biocat).

Aquest congrés reuneix els líders actuals que participen en assaigs clínics sobre Alzheimer per discutir nous resultats, el desenvolupament de nous fàrmacs i les metodològiques del futur (resultats modificadors de la malaltia, biomarcadors, l'impacte sobre l'economia sanitària...). Per als participants també  és un espai per intercanviar opinions investigadors internacionals i conèixer les eines terapèutiques i metodològiques per millorar i reforçar els seus equips en asajos clínics.

Al Comitè Científic, format per una vintena de científics nord-americans i europeus, hi ha la neuròloga Mercè Boada de l'Institut Català de Neurociències Aplicades (Fundació ACE) de Barcelona.

L’edició 2011 es farà a San Diego (Estats Units), també del 3 al 5 de novembre.

Programa

Data: del 3 al 5 de novembre de 2010
Lloc: Hotel Dieu Saint Jacques • 2 Rue De La Viguerie • Tolosa (França)

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.