Vés al contingut

Un total de 27 empreses i entitats i 46 delegats representaran la BioRegió de Catalunya a la fira BIO-Europe 2015, que se celebrarà del 2 al 4 de novembre a Munich (Alemanya). La delegació catalana suposa més de la meitat de la participación espanyola a la fira, que inclou un total de 52 empreses i entitats i 81 delegats de tot l’estat i que estaran representats sota la marca Spainbio en un stand coordinat per l’ICEX

Dels 27 expositors catalans, 20 són empreses (Ability PharmaceuticalsAlmirall –que tindrà un espai expositor propi–, Anapharm EuropeAnaxomics BiotechBioingeniumFerrer InternacionalGebro PharmaINKEMIA IUCT GROUPIntelligent PharmaIproteosISDIN,LACERMinoryx TherapeuticsOryzon GenomicsOsborne ClarkeREADYCELLReig Jofre,Recerca ClínicaSpherium Biomed i ZECLINICS), 2 fons d’inversió (Caixa Capital Risc i Ysios Capital) i 5 entitats (Universitat Autònoma de BarcelonaFundació Bosch i GimperaFundació Centre de Regulació Genòmica (CRG), IDIBAPS i UPF).

Bio Europe, organitzada per l’EBD Group, és una de les fires més importants en biotecnologia i partnering: en l’edició de 2014 van participar 3.234 delegats de 1.772 companyies procedents de 54 països, que van fer negocis en més de 17.900 reunions de partnering. El programa de la fira inclourà diferents workshops paral·lels que abordaran temes d'interès i d'actualitat com el microbioma i la salut humana o el big data i la salut digital. També hi haurà una sessió plenària d'obertura anomenada How big can be small moderada per Mark Edwards, de BioScience Advisors.

Durant els tres dies que dura la fira, s'organitzaran discussions paral·leles sobre desenvolupament de negoci, teràpies avançades i altres temes com la vacunació a nivell global o el reemborsament a Europa. Simultàniament, la fira també reservarà un espai perquè algunes companyies seleccionades prèviament facin una presentació, ensenyin els seus productes i les seves estratègies corporatives. Oryzon Genomics, que darrerament ha comunicat canvis significatius, es troba en aquest grup.

Tota l'activitat de la fira es pot seguir per Twitter amb l'etiqueta #BEU15.

 

Notícia relacionada:
Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.