Vés al contingutBiocat signa un conveni de col•laboració amb l’IDEC-UPF i el PRBBBiocat aposta per la formació i millora de les capacitats de les empreses biotecnològiques


Aquest matí ha tingut lloc la signatura del conveni de col•laboració entre Biocat, la Fundació Institut d’Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra i el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona.

Manel Balcells, President de la Comissió Executiva de Biocat; Jordi Camí, Director General del Consorci Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB), i Pau Verrié, Director General de la Fundació Privada Institut d'Educació Contínua (IDEC-Universitat Pompeu Fabra) han signat el conveni de col•laboració de totes tres entitats per posar en marxa el Science and Innovation Management Studies (SIMS) Biotech Executive Programme: Module IV: “Clinical Trials Strategy and Regulatory Approval”. Aquest programa tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de juliol al IDEC-Universitat Pompeu Fabra i al PRBB.

Amb aquest curs, Biocat continua la seva tasca de capacitació i formació de professionals per a les empreses del sector. Aquest programa està dirigit a la millora de les capacitats de les empreses biotecnològiques en la preparació i gestió d'assa jos clínics. Biocat col•labora en el patrocini i participa activament en la coordinació del curs.

El director del programa és José Carlos Gutiérrez, (SVP Inflammation Research a GSK). A més el professorat estarà format per directors de les millors empreses de biotecnologia d’Europa i Estats Units com Jennie Sykes de GSK, Damian O’Connell de Pfizer, Christian Elling de 7TM Pharmaceuticals, Piet Wiegerinck de Galapagos, Remy Luthringer de Forenap Pharma o Carlo Zanotti de Cellerix.

Science and Innovation Management Studies (SIMS) està promogut per Biocat, el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) i l'Institut d’Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra (IDEC-UPF).

close_sims21.jpg

Més informació: Programa i inscripcions


Per a més informació: Montse Daban, mdaban@biocat.cat

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.