Vés al contingut

La visita a la seu del Parc Tecnològic del Camp reuneix els representants de la BioRegió de Catalunya, l'Ajuntament de Reus, la Universitat Rovira i Virgili i Tecnoparc

Manel Balcells, acompanyat dels directors d'Innovació i de Relacions Institucionals de BioCat, ha visitatTecnoparc, el Parc Tecnològic del Camp, on s'ha reunit amb el seu president, Lluís Miquel Pérez, els seus tres vicepresidents, Àngel Cunillera, Josep Morató i, Josep Pallarès, i Lluís Arola, director científic de Tecnoparc. A la reunió han assistit també membres del consell d'administració de Tecnoparc i responsables de la Universitat Rovira i Virgili (URV).
En el decurs de la trobada s'ha fet una presentació del Tecnoparc i dels seus projectes en curs, i s'han tractat les possibles sinèrgies amb les línies estratègiques de Biocat.

Amb aquesta trobada es tanca un cicle de presentacions amb els màxims responsables de la innovació, la universitat, l'empresa i la biotecnologia a Catalunya. En concret, en dos mesos, el president i vicepresidents de Tecnoparc Reus SA han mantingut trobades amb el conseller Josep Huguet; el secretari d'Indústria de la Generalitat, Antoni Soy i la comissionada d'Universitats, Blanca Palmada per posar-los al dia del projecte i avançar en les línies de col·laboració.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.