Vés al contingut

Si tens una startup de l'àmbit de les ciències de la vida i la salut amb tecnologia diferenciadora i desenvolupada i et vols donar a conèixer a nivell internacional, ara tens l’oportunitat de guanyar visibilitat en un estand propi al 4YFN, la cita imprescindible per connectar amb inversors i emprenedors de tot el món que torna a Barcelona, del 27 de febrer al 2 de març.

En el marc del Mobile World Congress Barcelona, el 4YFN tornarà a situar l’ecosistema emprenedor de Barcelona i Catalunya al món durant els 4 dies de congrés. És realitzaran conferències, debats, panells amb líders d'opinió i startups i activitats de networking.

Per la propera edició, ACCIÓ, Biocat i l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) han coordinat un espai diferenciat de salut a dins de la zona Discovery on les empreses de la BioRegió podran exposar les seves solucions i fer networking. Una ocasió per conèixer empreses i aconseguir col·laboracions d'alt impacte en el sector.


És per a mi aquesta oportunitat?

Els requisits que ha de complir la teva startup per poder sol·licitar un espai en la zona Discovery de salut, són:

 • L’empresa ha de ser de recent creació i tenir menys de 10 anys de vida.
 • Estar ubicada a Catalunya.
 • Del sector salut  (digital health, medtech, bioinformàtica i ciències òmiques).
 • Aportar un alt component tecnològic o d’innovació disruptiva.
 • Un model de negoci escalable, amb un alt potencial de creixement i enfocada al mercat global.
 • Cal disposar d’un CIF d’empresa (No s’accepten propostes de professionals autònoms).
 • Han de tenir com a mínim 3 persones dedicades de forma completa al projecte (es podrà acceptar alguna excepció en el cas de les startups de l’àmbit de la salut).
 • Queden excloses les empreses que només ofereixin serveis de consultoria, desenvolupin softwares per a tercers o només disposin d'un web amb escassa activitat.


Com hi puc participar?

 1. Omple aquest formulari d'ACCIÓ i indica que ets una empresa del sector "salut".  En el moment d’enviar el formulari cal tenir preparada i adjuntar el pitch deck requerit en format .ppt o .pdf tal com s’indica en els requisits. Les sol·licituds que no incloguin aquest pitch deck en el moment d’enviar el formulari quedaran excloses del procés de selecció. La data límit per enviar el formulari amb el pitch deck és abans del 7 de novembre de 2022.
   
 2. Les startups seleccionades seran contactades del 8 a l’11 de novembre de 2022 i hauran de fer la reserva fins el 25 de novembre de 2022. El preu de la reserva és de 300 € + IVA.


Encara dubtes si assistir al 4YFN23?

Et deixem un breu vídeo d’startups de la BioRegió que van participar en edicions anteriors, on pots conèixer de primera mà quines avantatges suposen per les empreses emergents assistir a aquest esdeveniment. A més, de palpar l’ambient emprenedor que es viu durant la trobada internacional.
 

 

Si encara necessites més informació, consulta els detalls o escriu un correu a events@biocat.cat. T’hi esperem!

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.