Vés al contingut

YES!Delft, juntament amb altres socis del projecte europeu EIT Health, llancen LaunchLab, un programa d’acceleració de dos mesos per formar i donar suport a futurs emprenedors de tota Europa. El programa, que començarà el 18 de juliol de 2016, ajudarà als emprenedors a explorar les oportunitats de les seves idees de negoci en medtech i els acompanyarà en el desenvolupament i validació de la idea, el potencial del mercat, el model de negoci i el llançament.

El guanyador de LauncLab rebrà una invitació per sol·licitar una plaça al programa d’incubació de YES!Delft, un dels 4 millors d’Europa. A part de cobrir el cost del programa (valorat en 15.000 euros per equip), EIT Health ofereix als participants fins a 5.000 euros en despeses de viatges, oficina i despeses d’habitatge durant la seva estada a Delf. 

El programa està dirigit a estudiants de màster, graduats, científics i joves professionals treballant en idees en medtech, biotecnologia i eHealth. El termini de sol·licitud és el 15 de juny de 2016.

 

Programa

Les primeres sessions de LaunchLab tindran lloc a Delft –la incubadora de la seu regional de l’EIT Health a Bèlgica / Païssos Baixos– els dimecres i dijous. Cap a la meitat del programa, els participants visitaran altres seus regionals de l'EIT Health, com són França o Alemanya,  per investigar els seus mercats potencials. L'objectiu final de LaunchLab és que en acabar el programa, cada grup pugui saber si el seu model de negoci és viable i si es pot construir entorn a una idea tecnològica.

LaunchLab segueix el mètode Lean LaunchPad d’Steve Blan i els equips aprendran com fer servir el model de negoci del canvas d’Alexander Osterwalder per tal de desenvolupar el millor model de negoci per la seva idea medtech. Cada setmana, els futurs emprenedors parlaran amb experts, potencials clients i altres parts interessades per tal de posar a prova el seu model de negoci i assegurar-se que funcionarà més enllà del paper i que respon a les necessitats del mercat.

 

Procés de selecció

Els interessats han d’omplir un formulari on-line abans del 15 de juny de 2016. Un cop s’hagi revisat la sol·licitud, es rebrà una invitació per presentar oralment l’idea de negoci i l’equip en persona o via Skype. Un comitè de selecció –format per emprenedors experimentats, inversors i socis de YES!Delft– escollirà les start-up més prometedores per participar en aquesta edició de LaunchLab. 

 

Més informació:

 

Noticia relacionada:

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.