Vés al contingut

L’Elena s'encarrega de les comunicacions digitals de Biocat. En la seva posició actual, Elena és responsable de planificar, definir i executar l'estratègia de comunicació digital de l'organització, juntament amb la direcció del departament. Això inclou coordinar, redactar, editar i fer seguiment dels continguts publicats al web corporatiu de Biocat, així com dirigir, col·laborar o supervisar la creació i desenvolupament de totes les microsites o altres webs dels programes de l'organització.

També dissenya i publica els butlletins informatius, coordina la dinamització dels comptes de xarxes socials de l’entitat i planifica les accions de captació de participants per a projectes i programes en entorns digitals. L’Elena una professional amb més de 15 anys d'experiència en comunicació digital, gestió de continguts i desenvolupament web. Ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional en organitzacions del Tercer Sector. 

És llicenciada en Comunicació Audiovisual per la UAB i té un postgrau en Estratègies Digitals de Comunicació per IL3 (Universitat de Barcelona). Li encanta el cinema i toca la flauta en el seu temps lliure.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.