Vés al contingut
Conferències i trobades internacionals

Contactes amb potencials partners i informació estratègica

La possibilitat de trobar-te cara a cara amb partners de tot el món i presentar el teu projecte de manera ràpida i efectiva a desenes d’empreses i inversors que estan buscant socis de valor és un dels principals atractius de participar en conferències com BIO Europe Spring (BES), BIO International Convention, BioSpain, 4YFN o BioEquity, entres d’altres. Aquests esdeveniments són també espais clau per captar informació estratègica de tendències sectorials.

La participació en les delegacions que impulsa Biocat garanteix la interconnexió entre els agents de la BioRegió i ajuda a establir col·laboracions a llarg termini amb socis nacionals i internacionals.

Per facilitar la participació dels professionals de la BioRegió , especialment les startups i scaleups, així com per projectar l’ecosistema globalment, Biocat fomenta l'atracció de les principals trobades internacionals a Barcelona, actuant com a partner estratègic i operatiu en l’organització de conferències, fires i congressos, i garantint la presència de professionals, startups i empreses de la BioRegió en condicions preferents.

Més sobre internacionalització
Impacte de les accions d’internacionalització

Barcelona, hub internacional

+0

reunions one-to-one previstes al BES Barcelona 2024

+0

assistents a BIOSPAIN 2023 (Barcelona)

0

startups i expositors a la fira 4YFN 2023 (Barcelona)

Connectant ecosistemes

Missions empresarials

Biocat organitza regularment, sovint amb la col·laboració de consulats i altres entitats de suport, l’acollida de missions empresarials de diversos països que tenen interès en contactar amb empreses de la BioRegió. Un exemple són les trobades Disruptour, organitzades conjuntament amb l’oficina d’ACCIÓ als Estats Units. També col·laborem en l’organització de missions empresarials a d’altres països, ja sigui en el marc de fires i esdeveniments sectorials o en iniciatives per obrir nous mercats.

En l’entorn de consorcis i projectes europeus, Biocat participa i organitza i financia visites d’empreses i entitats catalanes a d’altres clúster internacionals, per fomentar l’intercanvi de coneixement d’ecosistemes i iniciatives, participar en activitats de formació i generar oportunitats de networking.

El butlletí mensual Programs & Events t’informa de totes les convocatories obertes que poden ser del teu interès.

Subscriu-t'hi
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.