Vés al contingut

La Montserrat té una llicenciatura en Biologia, un doctorat en Biologia Molecular i màsters en Comunicació Científica amb enfocament en Medicina, i en Diplomàcia i Relacions Exteriors.

Amb una trajectòria de més de 35 anys, ha exercit com a investigadora en ciències de la vida i comunicació científica a Barcelona, Lille (França) i Cleveland (OH, USA). La seva experiència també inclou assessorament en polítiques de R+D+i i Relacions Internacionals per al Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, a més de la seva tasca com a editora científica a l'Editorial Rubes.

Des del 2006, Montserrat ha ocupat diferents càrrecs a Biocat, abordant àrees que inclouen Comunicació, Política Científica i Relacions Internacionals. Actualment, també exerceix com a presidenta del Consell de BioRegions Europees (CEBR).

La Montserrat domina cinc idiomes, incloent-hi català, castellà, anglès, francès i italià. Els seus interessos abasten una àmplia gamma d'àrees, com ara comunicació, estratègia, ecosistemes, innovació, internacionalització, gènere, ciència oberta, avaluació d'impacte, doble transformació, digitalització i col·laboració.

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.