Esteu aquí

Notícia

La capital catalana acull una vintena d’activitats per la ‘Barcelona Health Innovation Week’

20 entitats de recerca, acceleradores, empreses i agents de suport al sector han organitzat una vintena d’activitats per visibilitzar la riquesa i diversitat de l'ecosistema de les ciències de la vida i la salut a Barcelona. Aquesta primera edició de la ‘Barcelona Health Innovation Week’, ha estat impulsada per Biocat.

AddToAny buttons: 
17.02.2023

L’acte de presentació de l’Informe de la BioRegió de Catalunya 2023 va ser el tret de sortida de la primera “Barcelona Health Innovation Week”, una setmana organitzada per Biocat dedicada a la innovació, l'acceleració, la tecnologia i la transformació en el sector salut. Del 13 al 16 de febrer, 20 entitats de recerca, acceleradores, empreses i agents de suport al sector han organitzat una vintena d’activitats per visibilitzar la riquesa i diversitat de l'ecosistema de les ciències de la vida i la salut a Barcelona.

Les activitats organitzades han despertat la curiositat de centenars de persones d’arreu del territori que han assistit a diferents esdeveniments de reflexió, aprenentatge i networking. Hem fet una selecció d’algunes de les activitats perquè pugueu recuperar la sessió en format crònica o publicació a xarxes socials:

13 de febrer 2023

14 de febrer 2023

15 de febrer 2023

16 de febrer 2023