Esteu aquí

Notícia

Doctoralia es fusiona amb DocPlanner i creen la major plataforma de salut ‘online’ del món

Les dues empreses estaran present a 25 països i juntes tindran la major base de dades de professionals de la salut a nivell global

AddToAny buttons: 
07.06.2016

La plataforma digital per posar en contacte metges i pacients líder a Espanya i Amèrica Llatina Doctoralia, fundada a Barcelona, s’ha fusionat amb la seva homònima a nivell europeu DocPlanner per crear la major plataforma de salut online del món. Gràcies a aquesta fusió, el gegant estarà present en 25 països i gestionarà unes 200.000 cites al mes.

Doctoralia s’ha establert amb forta presència en els seus principals mercats i ara compta amb 9 milions d’usuaris únics al mes. Per la seva banda, DocPlanner té 8 milions d’usuaris únics mensuals, el 90% dels quals es troben a Europa. Arran de la fusió, ara registraran 17 milions d’usuaris únics al mes, prestaran servei a 3 milions d’usuaris registrats i tindran la major base de dades de professionals de la salut a nivell global, uns 5 milions d'especialistes, segons dades publicades per Doctoralia.

La notícia dóna ales al sector de la eHealth, que a partir d’ara tindrà un referent en marketplaces de salud a nivell mundial. Doctoralia passarà a estar controlada majoritàriament pels accionistes de DocPlanner, però els fundadors de la firma barcelonina tindran una participació significativa a l’accionariat i s’uniran a l’equip directiu per poder continuar potenciant la presència a Espanya i Amèrica Llatina.

Doctoralia i DocPlanner estan especialitzades en connectar professionals de la salut i pacients a través d’una plataforma digital i alhora ofereixen un software per la gestió dels professionals sanitaris privats. Els professionals que es donen d’alta a la plataforma poden donar cita a pacients, seguir i respondre opinions que han deixat els mateixos pacients i millorar la gestió diària de la seva consulta. Els usuaris també veuen avantatges, ja que poden trobar els professionals més afins a les seves necessitats i la seva gestió de la salut guanya autonomia.

La fusió d‘ambdues empreses ha arribat després que DocPlanner, amb seu a Polònia, hagi aixecat una ronda de finançament amb nous inversors de 20 milions de dòlars liderada per Target Group.

Doctoralia

David Díaz, Albert Armengol i Frederic Llordachs són els fundadors de la plataforma en línia Doctoralia - Foto: © La Vanguardia.

Contingut relacionat: 
Categories: