Vés al contingut

1. Informació sobre el responsable del tractament de les dades allotjades a la pàgina oficial de BIOCAT, LA FUNDACIÓ BIOREGIÓ DE CATALUNYA, a la xarxa social

De conformitat en deure informació establert en el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril (RGPD). BIOCAT, LA FUNDACIÓ BIOREGIÓ DE CATALUNYA, a endavant, Biocat, desitja posar en coneixement dels usuaris d'aquesta xarxa social la política respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal d'aquelles persones que voluntàriament accedeixen i utilitzen la pàgina oficial de Biocat, en la mateixa. L'accés i ús per l'usuari d'aquesta pàgina oficial de Biocat, suposa que accepta expressament aquesta política de privacitat i que presta el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals segons el que preveu la mateixa.

2. Dades de menors d'edat o incapaços

L'accés i registre a les xarxes socials de Biocat està prohibit als menors de catorze (14) anys, de manera que igualment queda prohibit l'accés i ús dels menors de catorze (14 anys) a la pàgina oficial de Biocat. Per la seva banda, si l'usuari és incapaç, Biocat adverteix que serà necessària l'assistència consentida del titular de la pàtria potestat o tutela de l'usuari o el seu representant legal per a l'accés i ús d'aquesta pàgina oficial de Biocat, quedarà expressament exonerada de qualsevol responsabilitat que pogués derivar de l'ús de la seva pàgina oficial per menors i incapaços sent aquesta responsabilitat dels seus representants legals en cada cas.

3. Identificació de la raó social del responsable del fitxer

L'usuari queda informat que Biocat, amb domicili social a C/ Baldiri Reixac, 4-8 - Torre I (PCB) BARCELONA 08028 (BARCELONA), ostenta la condició de responsable dels fitxers i tractaments a través dels quals es recullen i emmagatzemen les dades personals de l'usuari a conseqüència del registre i ús de la pàgina oficial de Biocat, sense perjudici dels tractaments dels que és responsable l'entitat titular de la xarxa social en què es troba la nostra pàgina oficial.

4. Finalitats a què es destinen les dades de caràcter personal, informació i consentiment

A través d'aquesta pàgina oficial de Biocat, l'usuari pot compartir textos, fotos, vídeos i altre tipus d'informació i /o continguts i serà el responsable de que tots els continguts que publiqui respectin la legislació vigent.

L'usuari únicament podrà publicar en aquesta pàgina oficial de Biocat, dades personals, fotografies i informacions o altres continguts la titularitat i propietat li pertanyin o respecte de les quals tingui l'autorització de tercers.

Biocat tindrà dret a eliminar d'aquesta pàgina oficial - de forma unilateral i sense prèvia comunicació ni autorització de l'usuari- qualsevol contingut publicat per l'usuari quan l'usuari infringeixi o vulneri la legislació vigent, les normes establertes en aquesta política i quan Biocat consideri que és inapropiat.

5. Identificació dels destinataris respecte dels quals Biocat tingui previst la realització de cessions o comunicacions de dades

S'adverteix a l'usuari que tota la informació i continguts que publiqui a la pàgina oficial de Biocat i a les xarxes socials de BIOCAT, LA FUNDACIÓ BIOREGIÓ DE CATALUNYA C/ Baldiri Reixac, 4-8 - Torre I (PCB) BARCELONA 08028 (BARCELONA) podran ser coneguts pels restants usuaris de la pàgina oficial i de les plataformes de xarxes socials. En conseqüència, tota la informació i continguts publicats per l'usuari seran objecte de comunicació de la resta dels usuaris per la mateixa naturalesa del servei. 

Biocat, únicament té prevista la realització de cessions o comunicacions de dades que per raó de la normativa vigent hagi de realitzar a jutges, tribunals, administracions públiques i autoritats competents de caràcter administratiu.

6. Altres tercers prestadors de serveis

Biocat adverteix l'usuari que aquesta entitat només és responsable i garanteix la confidencialitat, seguretat i tractament de les dades d'acord amb la present política, respecte de les dades de caràcter personal que reculli l'usuari a través de la present pàgina oficial en aquesta xarxa social, no tenint cap tipus de responsabilitat respecte dels tractaments i posteriors utilitzacions de les dades personals que es puguin efectuar tant pel titular de la xarxa social com per tercers prestadors de serveis de la societat de la informació que poguessin accedir a aquestes dades per raó de la prestació dels seus serveis o exercici de la seva activitat, tercers que estableixin hiperenllaços a la xarxa social, ni d'aquells responsables a qui a través d'hiperenllaços Biocat, remet als usuaris adherits a la present pàgina oficial.

7 . Qualitat de les dades

Biocat, adverteix l'usuari que, llevat l'existència d'una representació legalment constituïda, cap usuari pot utilitzar la identitat d'una altra persona i comunicar les seves dades personals, de manera que l' usuari en tot moment haurà de tenir en compte que només pot proporcionar dades personals corresponents a la seva pròpia identitat i que siguin adequades, pertinents, actuals, exactes i veritables. En qualsevol cas, l'usuari haurà de respectar la privacitat de tercers, siguin aquests usuaris o no de la xarxa social o de la pàgina oficialde Biocat, en la mateixa.

8. Drets que assisteixen a l'Interessat:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

9. Altra informació d'interès

Biocat, podrà modificar i/o substituir en qualsevol moment la present política que, segons els casos, substituirà, completarà i/o modificarà la actualment publicada aquí recollida. Per això l'usuari haurà d'accedir periòdicament a aquestes per tal de mantenir actualitzat.

L'usuari pot contactar amb Biocat, mitjançant el servei de missatgeria interna de la xarxa social o a través de les següents adreces i dades de contacte:
 

BIOCAT, LA FUNDACIÓ BIOREGIÓ DE CATALUNYA
C/ Baldiri Reixac, 4-8 - Torre I (PCB) BARCELONA 08028 (BARCELONA)
info@biocat.cat

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.