Vés al contingut

Més sobre EATRIS-Plus

EATRIS (European Infrastructure for Traslational Medicine) és un consorci (European Research Infrastructure Consortium, ERIC) que ofereix serveis i recursos a la comunitat científica i a les empreses per traslladar els seus descobriments en beneficis per als pacients. A través d’EATRIS, la comunitat investigadora té accés a les instalacions i tecnologies de 144 centres europeus de primer nivell, per a la recerca pre-clínica i clínica de noves teràpies i eines de diagnòstic, especialment en l’ambit de la medicina personalitzada (biomarcadors, teràpies avançades, imatge mèdica…).

El projecte EATRIS-Plus vol donar suport a la sostenibilitat d’EATRIS oferint eines científiques avançades (focalitzades en l’àmbit de les tecnologies òmiques), millorant el model financer de la infraestructura i impulsant el seu lideratge en medicina personalitzada.

Per aconseguir-ho, s’impulsarà un pla de treball conjunt dels partners, repartits per 17 països europeus (Alemanya, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Eslovènia, Espanya, França, Finlàndia, Irlanda, Itàlia, Letònia, Luxemburg, Noruega, Països Baixos, Portugal, República Txeca i Suècia), es durant a terme activitats de formació, d’engagement dels agents sectorials i de col·laboració internacional.

Membres del projecte

El projecte està liderat per la propia infraestructura ETRIS-ERIC, amb seu als Països Baixos, i compta amb un total de 23 participants.

Amb el suport de

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.