Vés al contingut
Més sobre el projecte FLASH

Nous mecanismes de finançament per abordar els reptes en salut

En resposta a la crisi provocada per la COVID-19 tots els països europeus van ampliar els recursos disponibles per a la salut i van redistribuir els recursos humans i econòmics. Tanmateix, els sistemes sanitaris enfronten altres reptes que requereixen solucions innovadores i mecanismes de finançament eficients i flexibles per ser abordats amb èxit.

A través d'una anàlisi exhaustiva dels mecanismes de finançament dels serveis de salut a Europa i emprant diversos enfocaments metodològics, FLASH vol estudiar les capacitats actuals per abordar aquests reptes i trobar noves solucions que facin els sistemes de salut més efectius, eficients i equitatius.

Objectius específics de FLASH

  • Definir models de finançament que atenguin les necessitats de salut d'una manera eficient i equitativa
  • Identificar els determinants clau de la resiliència dels sistemes de salut per tal de millorar la capacitat d’afrontar crisis i canvis estructurals a llarg termini
  • Proporcionar orientació sobre com una millor integració dels serveis de salut podria millorar l'eficàcia i l'eficiència de l'atenció sanitària
  • Contribuir a una millor comprensió dels incentius existents i a desenvolupar-ne de nou

El paper de Biocat en el projecte FLASH és desenvolupar eines per què els pagadors puguin preveure millor els impactes financers i organitzatius de les noves tecnologies en el sistema de salut, i facilitar-ne així l’accés dels pacients.

Membres del projecte

El projecte, coordinat per l’Universita degli Studi di Verona (Itàlia), compta amb 17 entitats participants de 9 països europeus.

Amb el suport de

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.