Skip to main content

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va inaugurar, dissabte passat, la nova seu de la Secció Territorial de Girona. Les instal·lacions, que estan situades a l'Edifici Fòrum del carrer Albareda de Girona -on també hi ha el Col·legi de Metges de Girona, el Col·legi de Diplomats en Infermeria de Girona i el Col·legi de Veterinaris de Girona-, ocupen uns 100 metres quadrats i s'han equipat amb una aula que es destinarà a formació. També està previst que properament s'ofereixi un servei d'assessoria laboral i fiscal als col·legiats.

L'obertura d'aquest nou espai s'emmarca en l'estratègia de l'entitat de millorar la seva presència arreu del territori català, apropar-se als col·legiats i donar a conèixer la professió a la societat.

A la inauguració hi van assistir diverses personalitats polítiques i representants d'altres col·legis professionals sanitaris de Girona. Després dels parlaments, els fisioterapeutes Joan Prat de Los Mozos i Olga Domènech van fer una xerrada on van explicar l'evolució de la fisioteràpia.

El juliol passat Biocat i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya van signar un conveni de col·laboració per tal d'identificar sinergies i dur a terme actuacions i projectes que potenciïn la recerca i innovació en l'àmbit de la fisioteràpia a Catalunya.

Sign up for our newsletters

Stay up-to-date on the latest news, events and trends in the BioRegion.