Skip to main content

Els negocis relacionats amb el sector salut (healthcare), i conseqüentment les inversions de capital risc que s'hi destinen, estan creixent molt ràpidament a tot el món. En aquest entorn, Keiretsu Forum, el Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) i Barcelona Activa, amb la col·laboració de Biocat i altres entitats, coorganitzen el primer Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona'09, el dia 4 de novembre, a la seu del COMB a Barcelona.

Es tracta, doncs, d'una trobada entre joves empreses amb projectes de biotecnologia, dispositius mèdics, serveis sanitaris i tecnologies de la informació relacionades amb la salut i inversors interessats en el sector.

Com participar?


  • Empreses que volen presentar el seu projecte: al Fòrum d'Inversió només es presentaran 10 projectes d'empreses, que seran seleccionats prèviament per un Comitè de Selecció. La convocatòria per presentar els projectes que optaran al procés de selecció estarà oberta fins el dia 15 d'octubre. Es poden presentar tot tipus d'empreses o equips amb projectes innovadors de desenvolupament de negoci relacionats amb el sectors esmentats. Els projectes presentats no podran necessitar més d'un milió d'euros.Presentació de sol·licituds:
Descarregar formulari
Enviar-lo complimentat a: empresa@barcelonactiva.cat
Data límit: 15 d'octubre de 2009
  • Empreses o professionals que volen assistir com a públic: per confirmar assistència clicar aquí.

  • Inversors: els potencials inversors interessats cal que es registrin abans del dia 30 d'octubre de 2009. Al llarg de tot el fòrum d'inversió, s'habilitaran espais específics perquè les empreses participants i els inversors interessats puguin mantenir els seus primers contactes.Inscripció on-line
Data límit: 30 d'octubre de 2009


Veure el programa

Dia: 4 de novembre de 2009
Horari: de 16h a 19.30h
Lloc: COMB · Sala d'Actes · Pg. de la Bonanova, 47 · Barcelona

Tags:
Sign up for our newsletters

Stay up-to-date on the latest news, events and trends in the BioRegion.